Wonen langs de Vliet

Water is wonderschoon in alle jaargetijden. Of het nu lieflijk voortkabbelt of flink tegen de kade klotst met stoere, Hollandse wolkenluchten erboven: je blijft er eindeloos naar kijken. Door Voorburg stroomt de Vliet: het kanaal dat onderdeel uitmaakt van het Rijn-Schiekanaal en van Leiden via Voorschoten, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk naar Delft loopt, waar het uiteindelijk uitmondt in de rivier de Schie. Waar vroeger de trekschuiten voorbij kwamen, varen nu plezierbootjes naar recreatiegebied Vlietland, het centrum van Leiden, de sluisjes van Leidschendam, de Kagerplassen of het Braassemermeer. Voegt u zich tussen de opvarenden? Of blijft u lekker aan de kant genieten? Daarvoor hoeft u niet eens van huis: ook vanuit uw appartement ziet u dagelijks het water.

Winkelen

Voorburg kent gezellige winkelstraatjes in een oude dorpskern. Het Huygenskwartier aan de Herenstraat in Voorburg is een uniek, historisch gebied waar winkelen, cultuur en natuur samenkomen aan de Vliet. U kunt gratis parkeren of met uw bootje aanmeren in de passantenhaven.

Parkeren

Eigenaren van een appartement in Buytenhof beschikken over een of meer eigen parkeerplaats(en). Krijgt u gasten? Dan zijn er twee parkeergarages op loopafstand.

Boodschappen

Supermarkt Hoogvliet ligt op slechts enkele meters vanaf Buytenhof. Voorburg heeft echter meerdere supermarkten en op zaterdag is er een gezellige weekmarkt.

img
img
img

De inschrijving van project Buytenhof is gesloten.

Aanmelden kan alleen nog als reservekandidaat via de makelaar.* Bij aankoop van een stadsappartement geldt een woonverplichting en anti-speculatiebeding.
  De makelaar kan u hier nader over informeren.